Home / archiefcentraal / prijzenregen bij sc overwetering

prijzenregen bij sc overwetering

Aan prijzen geen gebrek bij de Olster Jaarmarkt. Sportclub Overwetering organiseerde een wedstrijdje doelschieten. Daarvoor hadden ze een nieuwe doelschietdoek ontworpen. Eline Schutte en Maud Cents werden gekroond tot Schutterskoninginnen. Hilde Kruitbos kreeg de titel Schutterskoning. Zij wonnen allemaal een wedstrijdbal.

Op de Jaarmarkt werden ook twee boodschappenprijzen weggegeven. De 30 euro aan boodschappen van Plus Vermaning ging naar Gea Roesink. De waardebon van 25 euro voor Fixet ging naar Shana Nijboer. Deze waardebon werd aangeboden door Peter en Mariët Tiebot.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.