pr man thannhauser verlaat eagles

Richard Thannhauser gaat Go Ahead Eagles verlaten. Thannhauser was zeventien jaar lang verantwoordelijk voor de interne en externe betrekkingen. “Twee weken geleden heb ik het officieel besloten, maar ik speelde al langer met het idee wat anders te gaan doen. In mijn nieuwe baan krijg ik de verantwoordelijkheid over de krantentak van DWF Publishing in Enschede.”

Thannhauser: “Ik heb hier een hele mooie tijd en veel mooie dingen beleefd. Maar ook teleurstellingen moeten slikken. Het laatste jaar was voor mij persoonlijk erg zwaar. Dan ga je nadenken over je toekomst en maak je een keuze.”

Vooral de hoogtepunten zijn Richard blijven hangen. “De beginperiode waarin we in de club schouders aan schouders tonden om Go Ahead Eagles van de ondergang te redden. Dat is mijn absolute hoogtepunt. En op sportief gebied is het niet zo moeilijk om te zeggen wat het hoogtepunt was. Dat is natuurlijk de niet verwachte promotie naar de Eredivisie.”

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SC Cambuur, op 20 oktober, is zijn laatste klus. Wie zijn taken over gaat nemen, is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.