ponyweek heeten goed van start

Met name de pelotonstocht trekt veel bekijks als ze in een lang lint voorbij suisden onder begeleiding van verkeersregelaars op motoren en enkele voorrijders. Ze maakten 4 ronden van 25 km en deden daarbij alle buurtdorpen aan. Bij de vrije tocht konden de deelnemers zelf het tempo bepalen en hoeveel rondjes men wil skeeleren. Aan de kleintjes was uiteraard ook gedacht en zij konden een parcours van 3 km afleggen.

Ook de motortoertocht, de viswedstrijden, Village Move van de Treffers en de menwedstrijden (dit jaar voor het eerst over 2 dagen verdeeld), allen ook dit jaar weer als onderdeel van de Ponyweek, konden terugzien op een geslaagde dag. Opvallend was dat de verschillende onderdelen meer deelnemers en ook meer bezoekers trokken.

Ondertussen wordt in en om de tent nog volop gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de komende dagen. Ook de inwoners van Heeten hebben weer hun best gedaan en de straten, tuinen en huizen, bruggen, alles is weer prachtig versierd. Het is echt de moeite waard om deze dagen even een keer een rondje te maken door het dorp.

Op de website staging2.ponyweek.nl, onder Foto & Video krijg je een eerste impressie te zien en ook de komende dagen zullen daar steeds meer foto’s verschijnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.