Home / archiefcentraal / poll sallanders verdeeld over promofilm

poll sallanders verdeeld over promofilm

Op de eerste avond van Stöppelhaene presenteerde de gemeente Raalte de promotiefilm ‘Raalte in beeld’. Een flitsend voorbijgaan van campings, plattelandsbeelden, het dorpsplein in Heeten, kruudmoes, Sallands Landbier, de Roalter Jongs, handbal, voetbal, Koe in de Kost, de echte burgemeesters van Broekland, scholen… Kortom, puur Sallandse beelden. Maar wat vinden de Sallanders nou van deze promofilm?

Bijna 1.400 mensen brachten hun stem uit op de poll op Salland Centraal. Daarvan liet 57 procent weten de promotiefilm representatief te vinden voor de gemeente Raalte. De overige 43 procent was het daar niet mee eens en vinkte aan het oneens te zijn met de stelling.

Deze week gaat de stelling over straling. Digitale schoolborden en andere draadloze apparatuur geven straling af. De Heilig Hartschool in Lemelerveld heeft deze zomer de klaslokalen vrijgemaakt van elektronische straling.

Het stralingsvrij maken van het gebouw zorgde afgelopen week voor veel negatieve reacties. Velen vinden het geldverspilling. Vooral omdat niet bewezen is dat de straling negatief is. Maar volgens de school is er wel degelijk resultaat te zien. De leerlingen en leerkrachten zouden minder last hebben van hoofdpijn.

Maar wat vind jij daar van? Is het inderdaad geldverspilling? Of is het goed dat er eindelijk eens een school doorpakt en de straling tegen probeert te gaan? De stelling van deze week is: ‘Alle scholen zouden de klaslokalen stralingsvrij moeten maken’. Laat weten wat jij hier van vindt door op www.sallandcentraal.nl te stemmen op de poll.

UITSLAG

De promofilm van Raalte is representatief

Eens 57%

Oneens 43 %

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.