piet pont vvd stopt ermee

Nog een aantal maanden zal Pont op zijn post blijven, maar voor de verkiezingen van maart 2014 stelt hij zich niet meer beschikbaar.

In 1994 kwam Piet Pont bij VVD-Raalte. Inmiddels is Pont 72-jaar oud en hij vindt het tijd dat hij plaats maakt voor de andere talenten binnen de fractie. “Ik heb er best een tijdje over nagedacht, want ik vind het raadswerk nog steeds leuk, maar we beschikken als VVD-Raalte over een hele grote steunfractie met veel goede kandidaten die moeiteloos het stokje willen en kunnen overnemen”.

Naast raadslid is Pont ook voorzitter van de raadpleinsessies. Als het aan hem ligt blijft hij daarvoor nog wel beschikbaar. Ook wil hij de VVD in Raalte helpen om jonge raadsleden te begeleiden. Wat betreft zijn werk als raadslid is Piet Pont kort maar krachtig: “t is mooi geweest”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.