Home / archiefcentraal / pas volgend jaar weer salland natuur fair

pas volgend jaar weer salland natuur fair

Er vindt dit jaar geen nieuwe editie meer plaats van de Salland Natuur Fair. Dat heeft de organisatie zondag besloten. “Verschuiven is in verband met de vrijwilligers en de hoeveelheid standhouders niet haalbaar”, laat Rick Wijnberg namens de organisatie weten.

“Wij vinden dit erg jammer voor alle mensen die aan deze editie mee hebben gewerkt en willen hen hiervoor bedanken. Wij hopen volgend jaar op een nieuwe editie met beter weer. De datum is nog niet officieel besproken. Maar waarschijnlijk gewoon de tweede zondag in september. ”

De Salland Natuur Fair werd zondagochtend, op de dag dat de fair gehouden zou worden, afgelast. “Alleen al tussen 7.00 uur en 8.30 uur hebben wij bijna 40 millimeter water gehad. Hierdoor is het terrein onbegaanbaar geworden. Daarbij kwam kijken dat door de grote hoeveelheid water maar liefst twintig marktkramen totaal omgevallen/gebroken waren. Ook waren er voor 9.00 al ruim dertig afmeldingen van standhouders, waaronder een deel van ons demonstratieprogramma met vele diersoorten. Hierdoor hebben wij om 9.00 de beslissing genomen de fair definitief af te lassen.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.