paard springt over loungebank

Ja, je ziet het goed. Het paard op de foto springt over een loungebank. En ja, op die bank zit een vrouw op haar gemak met een bakje koffie. Zaterdag hield rijvereniging Rijden is Kunst uit Zwolle een concours. Voor dat concours had de vereniging een loungeset van Wagenmans Wonen uit Lemelerveld geleend.

De woninginrichtingszaak stelt loungesets beschikbaar aan verenigingen en stichtingen in de regio die een activiteit organiseren. Deze mogen gratis geleend worden van Wagenmans Wonen. Wagenmans stelt als voorwaarde voor het lenen, dat verenigingen via social media kenbaar maken dat de loungeset door ons beschikbaar is gesteld. En zo’n foto als deze erbij, doet het dan natuurlijk extra goed.

(even op de foto klikken voor volledige foto)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.