over de vloer bij nieuw bedrijf ommenaar

Het getuigt van lef als je in deze tijd een onderneming durft te starten. Schoonzoon Arvin Mulder, afkomstig uit Ommen en schoonmoeder Carla Rikkert uit Enter hebben zoveel vertrouwen in hun nieuwe bedrijf “Over de vloer bij…” dat zij met ingang van 1 september zijn begonnen.

“Het is een online bedrijf waarin wij mooie en chique kleding en accessoires verkopen voor de moderne vrouw”, vertelt de enthousiaste Arvin. We werken met als doel om de bezoekers direct een soort van huiselijk gevoel te geven zodra zij in onze “winkel” binnenkomen. “Wij kopen alles zelf in, gaan naar Parijs en kopen ook in uit andere landen zoals Duitsland en China. Omdat we geen hoge huur hebben van een winkelpand, kunnen we onze prijzen laag houden en dat werkt drempelverlagend”, aldus Arvin.

Hij en zijn schoonmoeder Carla hadden direct bij hun eerste ontmoeting al een goede band en deze is uitgegroeid tot een hechte wederzijdse vriendschap met wederzijdse interesses. Tijdens de vele kopjes koffie die ‘s morgens aan de keukentafel werden genuttigd ontstond het idee om samen de wereld van de mode in te stappen. Het was een wereld waar ze allebei van houden.

Ze beginnen met deze webshop maar hebben de wens om in Hengelo een winkel te starten als hun artikelen goed verkopen. Op de website is van alles te vinden zoals kleding, jassen, portemonnees, shawls, sieraden, tassen en accessoires. Dat er vraag is naar betaalbare mode voor de moderne vrouw, bleek wel tijdens CSI Geesteren waar “Over de vloer bij..” met een stand aanwezig was. De stijlvolle kleding en de bijpassende accessoires vlogen werkelijk over de toonbank. Het voordeel van het online winkelen is dat je lekker thuis kunt uitzoeken wat je leuk vindt en boven de € 50,– berekenen wij geen verzendkosten. Er kan via de modernste betaaltechnieken afgerekend worden en er is altijd de mogelijkheid van retourneren.

“Ik ben heel trots dat ik samenwerken met mijn schoonmoeder omdat we samen een dynamisch team zijn”, vertelt Arvin trots. “We hopen dat we heel veel mensen zullen blij maken met onze mooie live-style collectie voor de moderne vrouw”. Kom kijken bij staging2.overdevloerbij.nl!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.