open dag wijngaard de landman

IJsboerderij Rosahoeve nam de Omfietswijn van De Landman en creëerde daarmee een Muskaat IJs. Een fris maar zoet sorbetijs die tijdens de open dag van Wijngaard de Landman te proeven zal zijn.

Op zondag 22 september zijn alle geïnteresseerden welkom om de Muskaatsorbet te proberen. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat de open dag te bieden heeft. Zo is er een ‘pruverie’ van jonge wijnen, uitleg over het snoeien en onderhouden van een eigen wijngaard en je kan er natuurlijk ook de druiven proeven.

Tijdens de open dag is ook de Raalte Wijn en Biermakersgilde aanwezig. Daar wordt uitleg gegeven over het zelf maken van wijn. Daarbij is er een streekproduktenmarkt. De open dag begint om 11.30 aan de Tolhuisweg 17 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.