onbezorgd weekend bij care4kids heino

Afgelopen weekend vierde het Care4Kids Event Heino haar vijfde editie. Dertig zorggezinnen uit het hele land konden tijdens het evenement genieten van het gratis verwenweekend op vakantiepark Landgoed Old Heino. Zorggezinnen zijn gezinnen met kinderen die een beperking hebben of ziek zijn. Daardoor kunnen de gezinnen niet altijd onbezorgd samenzijn.

Feestelijk programma

Wethouder Hiemstra van de Gemeente Raalte opende vrijdag officieel het Care4Kids Event Heino. Dit werd gedaan door het oplaten van gekleurde ballonnen. Het was het startschot van een weekend vol entertainment waar de kinderen en hun ouders enorm van hebben genoten.

De activiteiten bestonden uit onder andere een huifkartocht, een mountainbike-clinic, een kookworkshop en een roofvogeldemonstratie. Ook was er een kindermiddag met clown ‘Bennie Bang.’ Kinderen konden ponyrijden, geschminkt en gemanicuurd worden.

Bekende Nederlanders

Tijdens het Care4Kids event waren ook BN’ers aanwezig. Piet Paulusma presenteerde het weerbericht vanaf het event. Na afloop sprak hij verschillende gasten, deelde handtekeningen uit en ging met kinderen op de foto.

Internationaal bekende operazangeres Marjon Lambriks gaf een zangworkshop. Zij is ook ambassadrice van de Care4Foundation. “Ik ben enorm geraakt door de warmte en het enthousiasme van de gezinnen en de vele toegewijde vrijwilligers. Zij hebben mij zoveel warmte geven tijdens het event. Volgend jaar komt ik heel graag terug”, vertelde Lambriks na afloop.

Dankbaar

De Foundation is zeer dankbaar voor de enthousiaste en toegewijde inzet van de organisatieleden van de landelijke zorgorganisatie Residentiële en Ambulante Zorg (RAZ) en die van de vele trouwe vrijwilligers, de sponsors en de donateurs. Velen van hen steunen Care4Kids al voor het vijfde jaar. Deze lustrumeditie werd mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

Ook volgend jaar wil de Care4Foundation gezinnen met een zorgvraag de kans geven op een heerlijk en onbezorgd weekend. Het Care4Kids Event Heino 2014 zal dan plaats vinden van 26 t/m 29 september 2014. Voor meer informatie over het Care4Kids en de Foundation kan je naar staging2.care4kidsevent.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.