nieuwe tennisbanen geopend met clinic

De nieuwe tennisbanen van tennisvereniging Heino worden zaterdag 14 september officieel geopend. Vanaf 13.00 uur die dag zijn genodigden en leden welkom op het park. De drie ereleden die de club rijk is openen aan de hand van voorzitter Alice Wesselink het vernieuwde park.

Vanaf 15. 00 uur zijn er diverse activiteiten:Nikki Luttikhuis en Maurien Rikkert (Nederlandse Tennis Top tot 18 jaar) verzorgen een demonstratiewedstrijd en een clinic. De clinic verzorgen ze samen met clubtrainer Erwin Mekers.

Vanaf 20.00 uur is er een feestavond met live muziek , waarbij ook oud-leden van harte welkom zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.