nieuwe leden rhonradturnen gezocht

RGV Kwiek Raalte zoekt per direct nieuwe leden voor de sport Rhönradturnen. Jongens en meiden van negen tot achttien jaar die deze sport leuk lijkt, kunnen in september meedoen aan één van de gratis lessen Rhönradturnen.

Rhönradturnen is een sport waarbij je in een groot rad oefeningen doet. “Je wordt niet duizelig, maar hebt wel een beetje lef en kracht nodig”, volgens de vereniging.

De gratis lessen vinden plaats op 11, 18 en 25 september van 17.45 tot 18.30 uur in sportzaal de Berkte. Sportkleding en sportschoenen zijn vereist. Ook moeten deelnemers zich van te voren aanmelden bij trainster Therese Verdoorn via tverdoorn@home.nl

Voor meer informatie kijk je op: staging2.rgvkwiekraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.