nieuwe leaseautos voor baalderborg groep

Vorige week vrijdag namen 7 medewerkers van de Baalderborg Groep hun nieuwe leaseauto in ontvangst. De nieuwe dienstauto’s van de Baalderborg Groep werden afgeleverd door autobedrijf Pouw uit Hardenberg en worden geleased bij Lease Unlimited. De sleutels van hun de nieuwe Volkswagens ontvingen zij uit handen van Henk Rozemuller, verkoper van Lease Unlimited.

De Baalderborg Groep heeft ervoor gekozen om de verouderde auto’s te vervangen door schone en energiezuinige auto’s. Naast voordelen in kosten heeft deze constructie met name voordelen in het beheer. De Baalderborg Groep heeft één aanspreekpunt voor onderhoud en beheer.

Naast nuttige adviezen biedt Lease Unlimited aan circa 20 berijders van de Baalderborg Groep een gratis cursus ”het nieuwe rijden” aan. Dit ook weer in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Hierbij is aan de doelstelling van de Baalderborg Groep voldaan, namelijk dat medewerkers veilig op weg zijn en dat er ook een bijdrage wordt geleverd aan het milieu, door minder CO2-uitstoot van zuinige auto’s, aldus Jan-Jaap Boessenkool, manager Vastgoed en Facilitair.

De nieuwe auto’s zijn bovendien voorzien van de vernieuwde huisstijl van de Baalderborg Groep, zodat de medewerkers van altijd herkenbaar zijn onderweg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.