nieuwe jeanslijn bij ter haar

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Jeroen Priem, bedrijfsleider bij Ter Haar.

“Ik vind de collectie van het merk Vanquard helemaal top. Vooral dit functionele jack, in de nieuwe kleur groen, geeft de man echt een reden om mooi en warm gekleed het najaar in te gaan. Vanguard biedt naast jacks ook een complete najaarscollectie. Deze en ook de nieuwe jeanslijn de, V7 Rider, zijn in ruim assortiment aanwezig bij Ter Haar. Bij aankoop van de nieuwe V7 Rider van Vanguard maakt u tevens kans op een nieuwe motor van Moto Guzzi.”

Ter Haar is gevestigd aan de Marktstraat 11 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.terhaarmode.nl Ter Haar is eigendom van de broers Hugo en Martijn ter Haar. Zij zijn ook eigenaar van Knock Knock Jeansstore en Inmind by Ter Haar.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.