Home / archiefcentraal / nieuwe gebedsnis in schuilenburg

nieuwe gebedsnis in schuilenburg

Twee Luttenbergse vrijwilligers hebben een gebedsnis geplaatst in de stille ruimte van Schuilenburg. De tien Luttenbergers die na de sluiting van Mariaoord naar Schuilenburg in Raalte gaan, nemen het Mariabeeld mee naar hun nieuwe onderkomen.

De twee vrijwilligers die de gebedsnis hebben gemaakt troffen alle voorbereidingen bij Nijboer interieur & design in Marienheem. Op Woensdag 25 september komen de tien nieuwe bewoners van Schuilenburg naar hun nieuwe bestemming in Raalte. Daar kunnen ze hun Mariabeeld weer aanschouwen in de gloednieuwe gebedsnis.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.