Home / archiefcentraal / nieuw cursusaanbod smow

nieuw cursusaanbod smow

Stichting Muziekonderwijs Olst-Wijhe (SMOW) start dit jaar met een groter cursusaanbod dan ze ooit hebben gehad. Zo kan je dit seizoen bijvoorbeeld leren drummen. Voor de mensen die meer hebben met klassiek is er nu ook de viool.

Niet alleen muziekliefhebbers kunnen terecht bij SMOW. Wie meer heeft met dans kan er ook balletlessen volgen. Jong of oud, beginner of gevorderde: iedereen is welkom. Als je benieuwd bent naar de lessen die je kan volgen, kijk dan even op www.smow.nl

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.