nieuw concept brillen bij boertie optiek

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt vandaag (zaterdag 14 september) drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires. De modeshows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Ewald Diekman, eigenaar van Boertie Optiek Raalte, dat dit jaar tachtig jaar bestaat.

“Op de foto zie je Sharon, Joyce en Iris. Zij dragen brillen van een nieuw concept dat Boertie Optiek sinds kort in het assortiment heeft. Het gaat om drie monturen in verschillende kleuren met een set losse glazen. Je kunt zelf de glazen uit het montuur drukken en in een ander montuur weer inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld de ene dag een paarse bril op doen en de andere dag een blauwe en dan weer een zwarte. Voor meer informatie over dit concept kun je terecht in de winkel.”

Boertie Optiek is gevestigd aan de Marktstraat 18 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.boertieoptiek.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.