nieuw bestuur lebuinusparochie na conflict

Een conflict met de bisschop zorgde er voor dat het volledige parochiebestuur van de Heilige Lebuïnusparochie aftrad. De afgelopen weker is er hard gewerkt aan het samenstellen van een nieuw bestuur en donderdag 29 augustus werden er vijf kandidaat-opvolgers voorgesteld aan de locatieraden en pastoraatgroepen.

Er wordt nog gezocht naar twee kandidaten voor de portefeuille Beheer gebouwen en Beheer begraafplaatsen, maar de volgende kandidaat-leden zijn al wel aan aartsbisschop Eijk ter benoeming voorgedragen.

Johan Grobbée, vicevoorzitter, woonachtig in Deventer, gepensioneerd hoofddirecteur van de Sociale Verzekerings Bank.

Dick Bouwman, secretaris, woonachtig in Diepenveen, gepensioneerd docent aan het Etty Hillesumlyceum en huidig voorzitter van de locatieraad Schalkhaar.

Ton Wellenberg, penningmeester, afkomstig uit Boerhaar, momenteel woonachtig in Deventer, fiscaal jurist bij de Belastingdienst.

Betsie Engberink-Herder, portefeuille Mens & Organisatie/PR en Communicatie, woonachtig in Olst, werkzaam in de Jeugdgezondheidszorg, huidig PG-lid Olst/Boskamp en parochiaanvoorganger bij uitvaarten.

Marjan Nicolai-Schulte, portefeuille Mens & Organisatie/PR en Communicatie, woonachtig in Wijhe, gepensioneerd directeur van de Willibrordbasisschool te Olst, huidig PG-lid Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.