na succesvol pleinpop nog een mooiweerdagje

Pleinpop is een prachtige formule tijdens de ponyweek in Heeten. Drie tenten, drie sferen. Op die manier kun je jong en oud bedienen. En dat bleek gisteren ook wel als je van tent naar tent hopte.

De Inside Outsiders hadden er na hun succesvolle organisatiedebuut van vorig jaar een Flower Power feestje van gemaakt. Dance in de sferen van de jaren zestig. En het was al vroeg lekker druk omdat Gerard Ekdom de aftrap kwam doen. Lucien Foort vulde de avond verder in. Met vooral house en minder flower power, maar dat vonden de bezoekers eigenlijk alleen maar beter zo.

In de feesttent ging het meer richting de muziek van vroeger, maar ook daar kwamen singer songwriter Nielson, 30 Euro live en DJ Yannick nier verder dan ergens in de jaren tachtig. Carnaval en Queen, dat was het sfeertje. Mooi man!

In de cafétent zorgden Marcus & Tailor voor wat rustiger achtergrondmuziek, zodat je ook nog lekker met elkaar kon kletsen.

Mooie formule. Volle tenten!

De Heetense ponyweek heet het mooiste weer van de wereld. En daarom zullen de activiteiten vandaag ook allemaal weer succesvol verlopen. Zoek een lekker plekje uit de wind en het voelt gelijk weer lekker zomers aan.

De oldtimertoertocht gaat/ging vandaag (zondag) om 10.00 uur van start waarna er nog een drukke sportieve en creatieve slotmiddag volgt. Klik hier voor het programma.

Foto’s volgen later. Maar als jij er wat gemaakt hebt, stuur ze gerust op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.