n35 dicht na botsing meerdere autos

De N35 is tussen Raalte en Heino afgesloten na een ongeluk met meerdere auto’s. Zes auto’s, waaronder één bestelbus met aanhanger, botsten dinsdagmiddag rond 16.10 uur op elkaar. Dat gebeurde tussen kruispunt Bos en tankstation TinQ. De auto’s staan op beide weghelften. Vier auto’s zijn afgesleept.

Eén van de betrokken voertuigen merkte zeer waarschijnlijk te laat op dat er voor hem geremd werd voor het verkeerslicht. De bestuurder probeerde nog te ontwijken, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Ook andere automobilisten probeerden tevergeefs uit te wijken.

Er waren meerdere ambulances ter plaatse, maar niemand raakte gewond. Het verkeer wordt omgeleid, maar er staat inmiddels een lange file vanuit de richting Heino. De weg is rond 17.15 uur vrijgegeven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.