mooi bij karin we geven niet alleen advies

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag vertelt Karin Koerkamp, eigenaar van kapsalon Mooi bij Karin. iets over haar werk.

“Op de achtergrond zie je de haarverzorgings- en stylingsproducten van Oolaboo. Dit is een natuurlijk merk. Daardoor bevat het geen parabenen (soort conserveringsmiddel, red.) en sulfaten (zeepachtige deeltjes, red.). We gebruiken dit merk in de kapsalon en we verkopen het. Andere merken die we hebben zijn Davines, Sebastian en Nioxin. Voor de make-uplijn hebben we Pupa. We gebruiken alleen merken die van hoge kwaliteit zijn. Verder is het belangrijk dat we niet alleen advies geven over knippen en kleuren, maar dat mensen ook thuis hun kapsel goed kunnen onderhouden, met goede producten.”

Mooi bij Karin is gevestigd aan de Varkensmarkt 2a in Raalte. Ook is er een vestiging in Heeten aan de Dorpsstraat 25 en een in Hellendoorn aan de Smidsstraat 1. Online zijn ze te vinden op staging2.mooi-bij-karin.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.