modeshows in centrum van raalte

Zaterdag 14 september staat Raalte de hele dag in het teken van de wintercollectie. Met grote modeshows tonen de Raalter bedrijven wat we de komende maanden gaan dragen. Mariëlle Surig is ladyspeaker. Ze benadrukt dat de show gemaakt wordt door een heel team. De vele modellen die de wintercollectie tonen zijn de belangrijkste schakel in dat team.

De modellen van de Raalter modeshow zijn inmiddels geroutineerd. Het zijn geen professionals, maar de meesten lopen al jaren mee. En iedere keer wordt er eerst uitgebreid geoefend. Hoe je op de catwalk loopt, hoe je de kleren én de bijbehorende accessoires het best toont. Wie welke kleding het meest stralend overbrengt.

Mariëlle: “Daarom worden de shows altijd een stralend hoogtepunt. Een feestje om aan mee te doen. Met een glimlach op de catwalk. En daarom ook een feestje om naar te kijken.”

De shows beginnen om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.