mariette eilert is schoolleider van het jaar

Mariëtte Eilert van de katholieke basisschool Heilig Hartschool in Lemelerveld is ‘Schoolleider van het Jaar’. Ze kreeg de bijbehorende ‘Pluim’ woensdagmiddag uitgereikt tijdens de Dag van de Schoolleider. Dit is een initiatief van Onderwijsbureau Meppel. Ze liet schoolleiders uit Kollum, Meppel en Dokkum achter zich.

Volgens de jury, het team van de Heilig Hartschool en de ouders van de leerlingen is Eiliert een leider die staat voor haar school en haar team. Ze neemt de ouders serieus, luistert goed en geeft terug wat er met door ouders en teamleden ingebrachte punten gebeurt. Eilert ziet de school als een plek waar kinderen mogen worden wie ze zijn en maakt gebruik van de talenten en kwaliteiten van haar teamleden en stimuleert leerkrachten om cursussen en opleidingen te volgen. Ook laat ze zich zien in Lemelerveld zelf en activeert ze mensen om mee te doen aan activiteiten in het dorp. “Ze heeft de Heilig Hart School sterker op de kaart gezet,” aldus de jury.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Koperen Hoogte in Zwolle kreeg Eilert de zilveren Pluim opgespeld door juryvoorzitter Gerard Gerdes. Ook het team deelt mee in de vreugde, want vandaag wordt op de Heilig Hartschool in Lemelerveld gebak bezorgd.

De Dag van de Schoolleider is een initiatief van het Onderwijsbureau Meppel en is bedoeld om alle schoolleiders in het zonnetje te zetten. Zij verdienen volgens het bureau een pluim voor het werk dat zij doen. Vanwege het 25 jarig jubileum van Onderwijsbureau Meppel was dit jaar voor de schoolleiders een feestelijke bijeenkomst georganiseerd in De Koperen Hoogte in Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.