lifestyle ontvangt landelijk kwaliteitskeurmerk

Het muurschild werd aan Oscar Duteweert en Jootst te Wierik overhandigd door Richard Verf, bestuurslid van de VES. VES staat voor Vereniging Exclusieve Sportcentra. Met de VES erkenning en het keurmerk Fitness Totaal behoort Lifestyle Centre Raalte bij de 95 beste fitnesscentra van Nederland.

Lifestyle Centre is in 2010 gevestigd aan de Tjalkstraat in Raalte. Vanaf dat jaar is het centrum gegroeid qua (kwaliteit van) dienstverlening en is het een veilige en ontspannen omgeving waar je kan werken aan de ontwikeling van lichaam en geest. Inmiddels staat er een team van ongeveer 25 professionals klaar: gekwalificeerde instructeurs, leefstijlcoaches en personal trainers en voedingsadviseur

Het keurmerk Fitness Totaal is het hoogste dat een sportcentrum op het gebied van kwaliteit kan behalen in Nederland. De keuring wordt uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie, de stichting LERF, dat staat voor Landelijke Erkenningsregeling Fitnesscentra. Aan de regeling heeft het Ministerie van VWS haar goedkeuring en ondersteuning gegeven. Het is een uitgebreide keuring die strenge eisen stelt aan de dienstverlening, accommodatie, beleidsvoering en aan de deskundigheid van de medewerkers. Voor klanten betekent het een garantie voor kwaliteit en excellente dienstverlening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.