lichtroute voor 175 jarig bestaan kerkdorp

Luttenberg viert het 175-jarig bestaan als kerkdorp. Dit doen ze 16 tot en met 19 oktober met een lichtroute. Het is na de Sallandse uitvoering van “The Passion” en de motorraces die eerder dit jaar plaatsvonden “de kroon op het feestjaar van De Parel van Salland”, aldus de organisatie. Bij het 150-jarig bestaan in 1988 werd er ook al een lichtroute georganiseerd.

De route staat in het begeleidende boekje dat elke avond tussen 19.30 uur en 21.00 uur te halen is in het vernieuwde dorpshuis Elckerlyc in Luttenberg. In het boekje, dat 5 euro kost, staat ook aanvullende informatie over onder andere de historie en betekenis van verschillende objecten en buurtschappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.