leuke sieraden bij haarmeijer opticienjuwelier

Raalte Mode Promotie (RMP) hield zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Martine Klein Nulend, inkoper van sieraden en horloges bij Haarmeijer Opticien en Juwelier. Martine staat links op de foto, in het midden staat Marieke Haarmeijer en rechts Annemiek Vrolijken.

“Op de foto zie je de armbandjes van het merk PS Call Me, vandaar ook die telefoons. Van dit merk dragen we armbandjes. Bij deze dunne armbandjes geldt hoe meer, hoe leuker. De armbandjes zijn gemaakt van kraaltjes in verschillende kleuren en ze zijn goed met elkaar te combineren. Ook kun je ze prima dragen naast een horloge of andere armbanden. PS Call Me is een leuk merk, dat ook leuke oorhangers heeft in de Gipsy style, een stijl die je komend seizoen gaat zien.”

Haarmeijer Opticien en Juwelier is gevestigd aan de Herenstraat 13 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.haarmeijer.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.