Home / archiefcentraal / lemelerveld eenvoudig langs albatross

lemelerveld eenvoudig langs albatross

Lemelerveld heeft zondagmiddag in eigen huis Albatross vrij eenvoudig met 3-0 aan de kant gezet. De thuisploeg kwam al na dertien minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Danny Berghuis was de maker van het openingsdoelpunt.

Eigenlijk kwam Lemelerveld nauwelijks in de problemen en kon de ploeg zijn eigen spel spelen. Dit resulteerde in een verdubbeling van de voorsprong toen Thijs Kemperman in de 37ste minuut het net wist te vinden. 2-0 was tevens de ruststand.

Na rust werd de wedstrijd vroegtijdig op slot gegooid. Stijn Kogelman wist namelijk al bliksemsnel na het begin van het tweede bedrijf – minuut 47 – de 3-0 op het scorebord te plaatsen. Deze klap kwamen de bezoekers uit Uchelen – die eigenlijk al de gehele wedstrijd en onderliggende partij waren – niet meer te boven.

Het bleef uiteindelijk bij 3-0 ondanks een aantal kansen aan beide kanten. Het enige dat de thuisploeg te verwijten viel, was dat de voorsprong niet verder werd uitgebouwd.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.