laurels damra zet jeugdafdeling op

De Raalter damclub Laurel’s Damra gaat een jeugdafdeling opzetten. Dat is vorige week tijdens de jaarlijkse ledenvergadering besloten. De vereniging probeert met name jongeren uit de leeftijd van ongeveer 15 jaar naar de club te trekken.

Daarnaast heeft de club tijdens de vergadering de uit 1985 daterende statuten vervangen door een nieuwere versie. Het valt op dat in de nu vastgestelde statuten de mogelijkheid van het toekennen van clubgrootmeester- en clubmeesterpunten is opgenomen. Daarmee wordt aangesloten op de landelijke en internationale titeltoekenningen.

In de Nationale competitie gaat namens de club een tiental afgevaardigen op zaterdag naar Lelystad om daar de eerste wedstrijd van het seizoen te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.