kokkiebikes veldtoertocht over de heuvelrug

De routes bestaan grotendeels uit slingerende singletracks met verrassend veel hoogtemeters over onder meer de Hellendoornse berg, de Eelerberg en door de rivierduinen langs de Regge.

Ook veeleisende bikers komen aan hun trekken op kuitenbijters van beklimmingen, snelle stuurstukken en mooie afdalingen. Een deel van de tocht leidt door gebieden die normaliter niet toegankelijk zijn. Grijp daarom je kans om enkele unieke singletracks te ontdekken.

Dit jaar heeft wielerbond NTFU twee sterren aan de tocht toegekend. Dat betekent dat er aan van alles voor de fietsers gedacht wordt. Daarnaast is het voor het eerst mogelijk om op bepaalde punten te kiezen voor moeilijke of makkelijke paden, ook wel de ‘’danger-roads en chicken-roads’’.

Tijdens de tocht wordt er voor de inwendige mens gezorgd, voor de 40- en 50 kilometerroute is er een extra stop. Bij pech onderweg helpt de pechhulp je snel op de rit, ook de EHBO staat paraat om je in het zadel te houden.

Er wordt gestart tussen 09.00 en 10.30 uur vanaf Camping Eelerberg aan de Ossenkampweg 4 in Hellendoorn. Het inschrijfgeld voor de tocht bedraagt 3 euro voor NTFU-leden en 4 euro voor niet-leden.

Meer informatie via staging2.cyclinglemelerveld.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.