klink nijland kwiek verslaat nieuwegein

De dames van Klink-Nijland Kwiek versloegen in hun derde competitiewedstrijd Nieuwegein zaterdagavond 21 september met 29-20

Kwiek ging de eerste 20 minuten als een havik van start. Helaas kon men dit niet de hele eerste helft volhouden.

In de tweede helft werd er altijd een mannetje vastgezet over het algemeen een taak van en voor Kira Overmars die dit goed op heeft gepakt. Daarna kwamen de dames weer op stoom. Klink-Nijland Kwiek tot nu toe nog ongeslagen.

De doelpunten van Klink-Nijland Kwiek werden gescoord door: Marieke Brinkhuis (2), Lynn Schiphorst (3), Aemy Visser(10), Lisa Oosterwijk (4), Roos Nijboer (1), Hanne van Rossum (2), Nicole Hemmink (2), Loes Oortwijn (1), Rosanne Blankhorst (1), Kira Overmars (2).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.