Home / archiefcentraal / klink nijland kwiek speelt gelijk

klink nijland kwiek speelt gelijk

Klink-Nijland Kwiek is er zaterdag niet in geslaagd te winnen van WPK Westlandia. In Naaldwijk eindigde de wedstrijd, na een tumultueus begin, in 21-21. Al binnen vijf minuten werd Aemy Visser vol op haar voet getrapt. Ze hield hieraan een enkelblessure over en moest ingetapet worden om de wedstrijd te kunnen vervolgen. Terwijl de behandeling van Aemy gaande was, verloor Hanne haar contactlens in een duel waarbij er letterlijk oogcontact was. Door deze twee voorvallen raakte Kwiek uit balans.

Naast de bovenstaande voorvallen kreeg een speelster van Westlandia in de eerste 10 minuten van de wedstrijd al een rode kaart. Vlak na de rust werd een tafelofficial naar de tribune gestuurd door de scheidsrechter in verband met partijdig gedrag richting de thuisclub.

Klink-Nijland Kwiek kwam onvoldoende in de wedstrijd, ondanks de krachtige schutters Lisa Oosterwijk en Marieke Brinkhuis. De speelsters van Kwiek gingen collectief in de dekking het duel met de tegenstander aan, maar hadden weinig grip op de aanval van Westlandia. Kwiek heeft de hele wedstrijd op voorsprong gestaan. Met het eindsignaal in zicht had Klink-Nijland Kwiek balverlies en scoorde Westlandia waardoor de wedstrijd eindigde in 21- 21.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.