klink nijland kwiek speelt gelijk

Klink-Nijland Kwiek is er zaterdag niet in geslaagd te winnen van WPK Westlandia. In Naaldwijk eindigde de wedstrijd, na een tumultueus begin, in 21-21. Al binnen vijf minuten werd Aemy Visser vol op haar voet getrapt. Ze hield hieraan een enkelblessure over en moest ingetapet worden om de wedstrijd te kunnen vervolgen. Terwijl de behandeling van Aemy gaande was, verloor Hanne haar contactlens in een duel waarbij er letterlijk oogcontact was. Door deze twee voorvallen raakte Kwiek uit balans.

Naast de bovenstaande voorvallen kreeg een speelster van Westlandia in de eerste 10 minuten van de wedstrijd al een rode kaart. Vlak na de rust werd een tafelofficial naar de tribune gestuurd door de scheidsrechter in verband met partijdig gedrag richting de thuisclub.

Klink-Nijland Kwiek kwam onvoldoende in de wedstrijd, ondanks de krachtige schutters Lisa Oosterwijk en Marieke Brinkhuis. De speelsters van Kwiek gingen collectief in de dekking het duel met de tegenstander aan, maar hadden weinig grip op de aanval van Westlandia. Kwiek heeft de hele wedstrijd op voorsprong gestaan. Met het eindsignaal in zicht had Klink-Nijland Kwiek balverlies en scoorde Westlandia waardoor de wedstrijd eindigde in 21- 21.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.