kleurrijke schilderijen in t olde gemientehuus

In ’t Olde Gemientehuus van Nieuwleusen is van 5 september tot en met 4 november 2013 een expositie te zien van Tonny Verhoeven.

Tonny Verhoeven heeft schilderslessen en workshops gevolgd bij diverse kunstenaars. Sinds enkele jaren vertrouwt ze haar werken toe aan de buitenwereld. Haar schilderijen zijn geschilderd met acrylverven. Het werk is meestal kleurrijk en geschilderd in een gemengde techniek naar verschillende thema’s, waarbij de natuur een belangrijke bron van inspiratie vormt.

Daarnaast schildert Tonny Verhoeven graag abstracte composities. Deze werken zijn opgebouwd uit vele lagen acrylverf, soms met verschillende materialen en/of gels. Door het kleurgebruik en materialen ontstaat er harmonie in het werk.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van ’t Olde Gemientehuus van Nieuwleusen: maandag tot

en met vrijdag van 8.30-12.30 uur en dinsdagavond van 18.00 – 20.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.