kinderboerderij de vijverhof zoekt verzorgers

Kinderboerderij de Vijverhof in Olst zoekt verzorgers. Op de boerderij lopen zoal alpaca’s geiten, konijnen en kippen. De kinderboerderij is een organisatie die alleen maar werkt met vrijwilligers. Volgens een schema worden de dieren verzorgd en de kinderboerderij netjes gehouden.

Er wordt gewerkt met een rooster, zodat de vrijwilligers ruim van te voren weten wanneer hun verzorgbeurt is. Natuurlijk wordt rekening gehouden met een ieders wensen (wanneer en hoe vaak). Op dit moment zijn er een paar vrijwilligers langdurig ziek, waardoor het steeds moeilijker wordt het rooster te vullen.

Nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt door de huidige vrijwilligers, zodat iedereen goed op de hoogte is van de juiste verzorging van de dieren. De kinderboerderij wordt heel goed bezocht door zowel gezinnen met kleine kinderen als door mensen die het gebied rond de boerderij gebruiken om een wandeling te maken.

Inlichtingen en opgave: Lammy Tabak, tel: 0570 562417

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.