kijkochtend bij t hummeltieshonk

’t Hummeltieshonk is een unieke peuterspeelzaal in de vrije natuur. Kinderen maken hier kennis met alles wat de natuur te bieden heeft. In de kleine kinderboerderij kunnen ze leren omgaan met en leren verzorgen van dieren. In de moestuin kunnen ze met hun groene vingers aan het werk en uiteindelijk heerlijk smikkelen van hun eigen verbouwde fruit. Ook is er buiten volop ruimte om heerlijk te spelen, dingen te beleven en ontdekken. Er wordt thematisch gewerkt zodat u kind goed wordt voorbereidt op de basisschool. Hier staat het kind centraal. Ieder kind is uniek met zijn eigen kwaliteiten en talenten en die moet je ontwikkelen en stimuleren.

De peuterspeelzaal is dan wel een particuliere psz ,maar heel betaalbaar. Zo betaal je voor twee ochtenden slechts €47,50. Tegen een geringe vergoeding is het ook mogelijk om U kind naar de oppas,kinderdagverblijf of naar huis te brengen.

’t Hummeltieshonk staat ingeschreven in het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen.

De GGD heeft dit jaar de peuterspeelzaal gecontroleerd en een positief rapport opgemaakt.

Psz ’t Hummeltieshonk kunt u vinden aan de Heetenseweg 9 tussen Raalte een

Heeten (op 5 minuten rijden vanuit Raalte en Heeten) Voor meer informatie kunt U bellen naar: tel 0572-360904/ mob 06-24266010 of surf naar onze website staging2.hummeltieshonk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.