ki service salland viert jubileum

KI Service Salland bestaat op 20 september 12½ jaar. Daarom viert het bedrijf feest met haar klanten. Het is hun manier om te laten weten dat zij het erg waarderen dat KI Service Salland de partner is voor veel veehouders in de regio.

KI Service Salland is een klein bedrijf waar de lijnen kort zijn, alles nog in eigen hand wordt gehouden en waar service hoog in het vaandel staat. De drie eigenaren hebben ieder hun eigen specialisme: Zo zorgt Jan van der Stouwe naast het insemineren voor de administratie. Jan van Ankum Is vruchtbaarheidsspecialist en Erwin Elshof houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van sperma en relatiebeheer. Naast deze drie eigenaren biedt het bedrijf nog werk aan drie personen.

Dat deze manier van werken zijn vruchten afwerpt ,blijkt wel uit de steeds groeiende klantenkring. Het bedrijf verwacht ook in de toekomst te kunnen groeien mede omdat het melkquotum in 2015 zal verdwijnen. De verwachting is dat de meeste melkveehouders zonder deze beperking meer koeien gaan melken. “We kijken positief naar de toekomst, op naar de 25 jaar!” volgens de heren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.