Home / archiefcentraal / kervin bos krijgt wildcard voor bsb

kervin bos krijgt wildcard voor bsb

Na de onfortuinlijke val van Kervin Bos tijdens de ONK race van afgelopen weekend en de verkeken kansen op de Nederlandse titel, was er toch nog positief nieuws te melden vanuit het Lemelerveldse kamp.

Het team heeft een wildcard gekregen om mee te doen met de British supersport race op 22 september. Dus weer een druk weekend , want naast de BSB races wordt er dan ook een race om het Nederlands kampioenschap gereden.

Kervin Bos gaat de Engelse coureur Luc Jones vervangen die met top materiaal van Ten Kate uit Nieuwleusen rijdt. “Dit is een unieke kans die ik met beide handen wil aangrijpen. Het niveau van het BSB is sky-high. Het is uniek dat we daar als team mogen mee doen en dat Ten Kate ons deze kans heeft gegeven” kijkt Kervin Bos al vooruit naar het weekend van 22 september.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.