kervin bos behoudt kans op titel

Hij heeft nu 25 punten achter op concurrent Raymond Schouten. Met nog twee races te gaan zijn er nog vijftig punten te vergeven zodat er nog volop mogelijkheden zijn. Te meer omdat de huidige koploper er zondag hard af ging en het maar de vraag is of Schouten op 13 oktober 100% fit zal zijn om zijn voorsprong te verdedigen.

Ook Kervin Bos trok zijn motor onderuit,maar dat was zaterdag tijdens de training, dit had verder geen consequenties voor de wedstrijd.

Bos reed zondag de laatste ronden op safe, er had misschien iets meer in gezeten maar de motorfiets voelde nog niet helemaal goed aan na de val in de training.

De rijder uit het Hebro van der Heijden team mocht ook meerijden in de race om het British supersport. Met een motorfiets geprepareerd voor het BSB liet hij snellere rondetijden zien dan met zijn ONK fiets. Hij werd als beste Nederlander afgevlagd op een achtste plaats.

De focus voor het team ligt echter op het ONK in de Supersport. Met 25 punten achterstand zijn er nog mogelijkheden maar het zal heel moeilijk worden om kolpoer Schouten in te halen. Het is te hopen dat het kampioenschap in de twee resterende races een fraai man tegen man gevecht kan worden tussen Schouten en Bos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.