kerk heino in oktober officieel heropend

De banken zijn verbouwd en gerestaureerd, de preekstoel is aangepast, er is een tegelvloer gelegd, de techniek ( geluid en beamers) is geüpdate, er is nieuw ontworpen liturgisch meubilair (zoals avondmaalstafel, lezenaar en doopvont) en alles heeft een nieuw kleurtje gekregen.

Dit alles met het oog op het aantrekkelijk maken van het gebouw voor de eredienst en culturele activiteiten van het dorp. De kerkenraad van de Hervormde Gemeente nodigt iedereen uit om op vrijdagavond 4 oktober onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen.

Om 18.00 uur vindt de officiële openingshandeling plaats. Daarnaast is er een inloop tot ongeveer 21.00 uur. Tijdens het rondwandelen is er een aantrekkelijk programma met DJ Pascal, Jos Mulder (±18.30), het Wiejes Cabaret (rond 19.00 en 20.00 uur), het koperkwintet van Ons Genoegen (±19.30) en vanaf 20.30 the Heinose band “the Schiw” en Tom Veltien. Een programma dat al duidelijk maakt dat het gebouw voor vele doeleinden geschikt is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.