kaarten hoftheater ook telefonisch en bij bieb

De vroegboekperiode van het HOFtheater is voorbij. In die periode konden enkel via de website kaarten voor het HOFtheater besteld worden. Vanaf heden is het ook weer mogelijk om telefonisch of aan de balie bij de Bibliotheek in Raalte kaarten te kopen.

De Bibliotheek in Raalte verzorgt de telefonische en balieverkoop voor de kaarten voor het HOFtheater. Vanaf heden is het weer mogelijk om telefonisch kaarten de bestellen tijdens kantooruren via 0572 361 361. Dat is het telefoonnummer van het HOFtheater, maar als je kiest voor de optie kaartverkoop, dan wordt diegene direct verbonden met de Bibliotheek Raalte. De betaling van een telefonische bestelling gaat altijd via een eenmalige machtiging, waarna de klant de kaarten zelf kan afhalen bij het HOFtheater (voor aanvang van de voorstelling) of de kaarten worden per post toegestuurd. In dat geval betaalt de klant 7,50 euro aan administratie- en portokosten.

Daarnaast is het mogelijk om tijdens de openingstijden van de Bibliotheek in Raalte rechtstreeks aan de balie kaarten te kopen.

Leden van de bibliotheek kunnen gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur. Op vertoon van de biebpas krijgen leden korting of iets extra’s bij attractieparken, musea, dierenparken, festivals, cursussen, theaters, bioscopen en nog veel meer. Zo ook bij het HOFtheater. Op vertoon van een actuele biebpas ontvangt een lid 2,00 euro korting per ticket (maximaal 2 personen bij voorstellingen voor volwassenen en maximaal 4 personen bij familievoorstellingen). Deze korting is standaard voor alle voorstellingen waar nog plaatsen beschikbaar zijn. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties zijn. Kijk voor een overzicht van de voorstellingen en de beschikbaarheid op staging2.hofinsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.