jarco grotenhuis rijdt weer in de punten tijdens onk

Als twaalfde gestart kwam Grotenhuis na één ronde als zesde over de streep. Deze positie kon hij echter niet vasthouden na een paar ronden werd het voor hem een strijd om de tiende positie. Deze strijd werd uitgevochten met Frank Bakker, Gian Mertens en Hans van Beek. In de laatste ronde moest Grotenhuis Bakker voor laten gaan en zette hij zijn voorwiel als elfde over de finish.

Een goed resultaat als je weet dat Grotenhuis dit seizoen geen wedstrijd heeft gereden op een natte baan en hij net weer hersteld is van een gebroken sleutelbeen. Bovendien gingen er in de eerste race veel coureurs onderuit op de natte baan.

Ook de in de tweede race zag Grotenhuis het zwart wit geblokt als elfde. Teamgenoot Rintje Ritsma ging in de eerste race onderuit, waardoor hij de tweede race aan zicht voorbij moest laten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.