jan nekkers in topvorm in lemele

Hellendoorner Jan Nekkers is in topvorm. Net als vorige week wist hij ook deze week zowel de tien punten in het strokeplay als ook in het stabelford klassement te halen op pitch & puttbaan Lemele. Wij ontvingen onderstaand verslag.

Speelde Jan vorige week 40 stableford bij elkaar na een ronde 53, deze week speelde Jan 38 stabelford bij elkaar na een ronde van 54. Jan heeft nu een hcp van 1,3. Hans Strijkveen uit Raalte speelde ook par (54) en heeft de leiding in het strokeplay als ook het stabelford klassement. Jan Hekman uit Ommen had deze week 57 slagen nodig en Harry Eshuis uit Lemele even als Herman Scholten uit Nijverdal 59 slagen.

Drie spelers hadden 63 slagen nodig om de achtienholes te bedwingen, namelijk Jan Willem van de Berg, Theo Otten, en Gerrit Koggel Footgolfer Herman van de Keuken en Henk Bendijk hadden ronde 66 slagen om rond te komen Bovenstaande heren konden allemaal punten toevoegen voor de tussen stand strokeplay.

Voor het stabelford klassement kreeg naast winnaar Jan Nekkers de volgend spelers punten voor het tussenklassement Hans Strijkveen en Herman van de Keuken scoorden 35 stableford, Bert Wolbers en Jan Hekman scoorden 34 stabelford. Theo Leestemaker en Harry Eshuis 33, Gerard Schoot en Wim Harkema 32 en Jan Willem van de Berg en Gerard Hulsman 31 stableford en kregen dus ook punten voor tussenklassement

De tussenstand strokeplay wordt dus aangevoerd door Hans Strijkveen met 187 punten, Herman Scholten is tweede met 175 punten, Erwin Scholten volgt met 144 en Jan Hekman 123 punten, en Theo Otten met 113 punten zijn de spelers met meer dan 100 punten. Ook de tussenstand stableford wordt aangevoerd door Hans Strijkveen met 124 punten, hier staat Erwin Scholten met 110 punten op de tweede plaats. Herman Scholten met 100 punten staat op drie. DE volgers Dinand Scholten met 92 en Jan Hekman met 89, Gerit Dankelman met 85 en Jan Nekkers met 83 punten kunnen onderling nog veel spanning brengen. Zie voor de volledige uitslag staging2.nppb.nl baan Lemele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.