jan en piet mainstreetmania

Ha buurman, heb je Stöppelhaene weer overleefd? Het was weer een mooi feestje he! Vrijdagmiddag stond ik met een oud-klasgenoot een biertje te drinken bij de Gouverneur toen ik een heleboel gegil hoorde op het Stöppelveld. Ik dacht dat er iets ernstigs was gebeurd en daarom rende ik naar het veld toe. Maar tot mijn grote verbazing stonden twee agenten rustig met hun telefoon te spelen. Ik liep naar ze toe en vroeg of ze niet moesten kijken wat er aan de hand was. ‘Nee, was het antwoord. Dit is normaal bij het optreden van deze jongens’, was hun antwoord.

Wat bleek al die gillende en huilende meiden die ik zag staan op het veld kwamen voor een optreden. Ik dacht, nou dat moet wel een wereldartiest of -band zijn. Dus ik vroeg aan één van de agenten hoe laat Justin Biebers optreden begon. De agent begon te lachen. ‘Nee joh, Mainstreet treedt op’, zei de agent. Mainstreet? Ik had er nog nooit van gehoord, maar dit optreden vergeet ik nooit meer.

Toen ik thuis was van het optreden moest ik toch even wat foto’s van het optreden opzoeken om aan mijn vrouw te laten zien. Ik tikte in Tweetdeck de zoekterm ‘Mainstreet’ in en er kwamen allerlei foto’s voorbij. Van meisjes die voor het optreden een foto hadden gemaakt om iedereen te laten zien wat ze aandeden naar het optreden tot foto’s van het optreden zelf. Maar één foto sprong er wat mij betreft echt uit. Dit is echt ‘Mainstreetmania’.

Piet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.