Home / archiefcentraal / iris kroes naar uitfestival salland

iris kroes naar uitfestival salland

Alle optredens vinden plaats tussen 13.45 uur en 18.00 uur. Op het dagprogramma staan onder meer Pepijn Schonenveld, Blent, Ronald Kamps, Jaap Eilander, Straatopera Molen, Mannen van Lood, Trio Elleniah, Rumor has it, Femke Teussink, Iris Kroes, Pieter Jouke en Janneke Jager. Ook kunnen bezoekers zelf actief aan de slag bij de toneelworkshops van het Theaterschip.

De toegang is gratis en bezoekers zijn vrij om een picknickkleedje of tuinstoel mee te nemen, maar er zijn ook banken en statafels op het terrein aanwezig. Er zijn verschillende standjes waar (lokale) lekkernijen verkrijgbaar zijn en er is een Sallandse Streekmarkt.

Je vindt de Haere aan de Haereweg 4 in Olst.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.