Home / archiefcentraal / ik koop bijna al mijn kleding bij embrace

ik koop bijna al mijn kleding bij embrace

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires. De modeshows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Henny Stegeman, medewerker bij Embrace. Zelf draagt ze ook een setje kleding uit de nieuwe collectie.

“De kleur groen is de nieuwe kleur van dit seizoen. Ik heb voor deze blouses en broeken gekozen, vanwege hun eenvoud. De blouses zijn van het merk Enjoy en de broeken van het merk Anna Scott. Deze merken zijn erg populair bij de klanten en worden veel verkocht. Ik koop bijna al mijn kleding bij Embrace. Niet alleen omdat ik daar werk, maar ook omdat het betaalbaar is. Het zijn mooie betaalbare prijzen en we hebben mode voor jong en oud.”

Embrace is gevestigd aan de Herenstraat 9-11 in Raalte. Online vind je Embrace op www.embrace.nl Eigenaar van Embrace is Erika de Groot. Zij is ook eigenaar van Livera. Deze week komt de folder van Embrace uit.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.