Home / archiefcentraal / iedereen was al klaar voor de natuurfair

iedereen was al klaar voor de natuurfair

Ze hadden alles al voor elkaar. De tenten waren neergezet, de nestkastenpakketjes waren klaar en het materiaal om de jeugd nestkasten te leren timmeren lag gereed. Maar de regen gooide roet in het eten. Een verkeersregelaar deelde de heren van de nestkasten vanochtend iets voor half tien mede dat de Salland Natuurfair werd afgelast.

“Ik hoop dat de organisatie van de SNF de fair verplaatst naar komende zaterdag of zondag”, vertelt Gerard Broekgerrits. “Als dat niet gebeurt, dan zullen wij net als in 2011 alle 330 nestenpakketjes weer moeten opslaan voor een volgende SNF.”

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.