iedereen was al klaar voor de natuurfair

Ze hadden alles al voor elkaar. De tenten waren neergezet, de nestkastenpakketjes waren klaar en het materiaal om de jeugd nestkasten te leren timmeren lag gereed. Maar de regen gooide roet in het eten. Een verkeersregelaar deelde de heren van de nestkasten vanochtend iets voor half tien mede dat de Salland Natuurfair werd afgelast.

“Ik hoop dat de organisatie van de SNF de fair verplaatst naar komende zaterdag of zondag”, vertelt Gerard Broekgerrits. “Als dat niet gebeurt, dan zullen wij net als in 2011 alle 330 nestenpakketjes weer moeten opslaan voor een volgende SNF.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.