ideeen gevraagd voor de film van nieuwleusen

De winnaressen van ‘Het Beste Idee van Nieuwleusen’ hebben deze wedstrijd gewonnen met hun originele idee: een eigen film maken die zich afspeelt in Nieuwleusen. Samen met de jongerenwerker van SMON Welzijn wordt het idee uitgewerkt. De cast voor de film bestaat uit jongeren uit Nieuwleusen en ook het script wordt geschreven vanuit ideeën die inwoners zelf kunnen aanleveren.

Heb jij een idee dat je wil laten verfilmen? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal! Stop je idee voor 30 september in de ideeëndoos bij de ingang van Sporthal de Schakel of bij Agnieten College Nieuwleusen. Ook kun je je idee insturen op de site: staging2.filmvannieuwleusen.punt.nl. Wie weet komt jouw idee in de film van Nieuwleusen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.