huiskes mode stoer of vrouwelijk

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires. De modeshows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag: Bertha Kosters, filiaalmanager van Huiskes Mode.

“Het mooiste aan dit setje is dat je er heel goed mee kan combineren. Of je nou wil gaan voor stoer of juist vrouwelijk, het kan allemaal. Niet alleen de kledingstukken die je op de paspop ziet passen goed bij elkaar. Ook andere kledingstukken als vestjes passen er goed bij. Het setje past goed bij de herfst/wintercollectie die we op dit moment hebben. Ook de kleurcombinatie is erg actueel. Het is verrassend door het gebruik van paars op bruin.”

Huiskes Mode is gevestigd aan de Grotestraat 18a in Raalte. Online vind je Huiskes Mode op http://staging2.huiskesmode.nl/nl/raalte/11-raalte

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.