Home / archiefcentraal / honderden lunchpakketten voor raalte mettingen

honderden lunchpakketten voor raalte mettingen

De voorbereidingen voor de sponsortocht Raalte-Mettingen naderen hun hoogtepunt. Vrijdag werden 425 lunchpakketten gemaakt voor de tocht van zaterdag. De pakketten zijn, net als voorgaande jaren, voor een groot gedeelte verzorgd door leerlingen van het Carmel College.

Leerlingen van De Zonnehof, het goede doel van dit jaar, verzorgen de pakketten voor de 3 loopgroepen. Tevens verzorgen zij het volledige VIP-arrangement, het ontbijt in Raalte en een compleet verzorgde lunch, met brood, soep en salades, in De Lutte.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.