honderd mensen genieten van ontmoetingsdag

Zondagmorgen om 11 uur verzamelden ruim 100 mensen met een beperking en hun familie zich in Manege Bartels in Mariënheem. Door onze “werkpaarden” was paardrijden georganiseerd, ringsteken vanuit een koets, diverse spelen en een geweldige hindernisbaan die op zeer verschillende manieren werd beleefd. Als klap op de vuurpijl sloot Francesco de dag af met een uur lang alle bekende Nederlandse topzangers ten gehore te brengen. De energie leek eindeloos deze dag, mogelijk gemaakt door (nagenoeg) belangenloze medewerking van de manege, de bakker, outdoorspellenbedrijf en uiteraard de (werkpaarden) vrijwilligers van KansPlus onder aanvoering van Wim Stevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.